Nieuwe producten

Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Veilig betalen: Betaalmethoden

Alle prijzen op de website van We know IT zijn exclusief en inclusief BTW.
Hieronder geven wij u een duidelijk overzicht van de verschillende betalingsmethoden die wij accepteren.

Betalen met Ideal
 
iDeal is een handige betaalmethode om uw aankoop af te rekenen bij uw eigen bank. (Alleen voor Nederlandse klanten)

U kiest bij het afrekenen simpelweg voor de optie "Betaal via Ideal". Op het moment dat u de bestelling bevestigd belandt u automatisch op het inlogscherm van uw eigen bank en vervolgens hoeft u alleen nog maar in te loggen en uw bank de opdracht te geven het vooringevulde aankoopbedrag over te maken naar het vooringevulde rekeningnummer. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging en wij gaan direct met uw opdracht aan de slag.

Eenvoudig, snel en vooral heel veilig!

Betalen via Bancontact / Mister Cash
 
Met Bancontact/Mister Cash  kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. 
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. 

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. 
U klikt op Bancontact/Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.

 Nadat u uw bestelling heeft bevestigd gaat u automatisch naar de pagina waarop u uw bankgegevens kunt achterlaten en betalen. Helemaal zoals u gewent bent.

Betalen via Paypal

Indien u kiest om uw bestellen te betalen met Paypal, dan gaat u na het bevestigen van uw order automatisch door naar de betaalpagina van Paypal. Hier kunt u inloggen met uw Paypal account, of indien u die nog niet heeft, deze direct aanmaken.
Vervolgens kunt u uw bestelling betalen met uw Paypal rekening, een creditcard of zelfs via een incasso die Paypal voor u uitvoert.

De keuze is aan u, op onze website hoeft u enkel te kiezen voor Paypal en na het bevestigen kunt u binnen Paypal de betaling verrichten.

Nadat u heeft afgerekend kunt u terugkeren naar deze website. U ontvangt automatisch een bestelbevestiging van We know IT en een betaalbewijs van Paypal.
 
PayPal is een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een emailadres heeft. U kunt veilig online betalen gebruik makend van uw creditcard of uw bankrekeningnummer. Om te kunnen betalen met PayPal, dient u zichzelf eenmalig te registreren. Dit kunt u het beste doen voordat u een aankoop doet.

Na de eenmalige registratie kunt u ten allen tijden gebruik maken van de PayPal rekening. Paypal is een onderneming van Ebay, met wereldwijd meer dan 71 miljoen gebruikers.
Uw gegevens blijven bewaard bij Paypal, en worden uit veiligheidsoverwegingen niet zichtbaar voor We know IT.

Vooruit betalen
 
Indien u bij de betaalmethode kiest voor "Vooruit betalen" krijgt u van ons direct nadat u uw order bevestigd heeft een email. Op deze email staat precies het bedrag en alle betaalgegevens vermeldt. Wij verzoeken u om zelf het verschuldigde bedrag op onze rekening over te maken en daarbij ook het bestelnummer te vermelden.

Indien u niet binnen 5 dagen de betaling verricht zullen wij u hierover informeren.

Zelf overmaken van het verschuldigde bedrag kunt u doen bij uw bank, met een overschrijvingsformulier, of natuurlijk met internetbankieren.
Bankgegevens van AdFernies / We know IT:

IBAN  : NL23INGB0007548631
SWIFT/BIC Code : INGBNL2A

Vermeldt bij elke betaling uw order- of factuurnummer en uw postcode/achternaam. Betalingen zonder deze gegevens kunnen uw zending onnodig vertragen. Het ontvangen/verwerken van een bankbetaling kan in Nederland 1 tot 3 werkdagen duren. Betalingen vanuit het buitenland kunnen 2 tot 5 dagen duren, afhankelijk van uw bank.

Wij leggen alles nogmaals uit op de automatisch verstuurde email nadat u uw oder bevestigd heeft. U ontvangt vervolgens automatisch een email wanneer wij uw betaling ontvangen en verwerkt hebben en wanneer we met uw bestelling aan de slag gaan.